Bankieren

Als agentschap van Beobank helpen we je graag bij al je bankzaken, beleggingen en leningen. We bieden een ruim aanbod producten en diensten aan particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen. Onze bank is een betrouwbare partner voor flexibele en innovatieve oplossingen op maat. Voeg daarbij onze persoonlijke aanpak en je zit goed voor jarenlang zorgeloos bankieren.

Dagelijks bankieren en sparen

We zorgen mee voor je dagelijkse bankzaken. Van zichtrekening tot advies over kredietkaarten en de beste spaarformule, en dit in alle veiligheid. Ook buiten de openingsuren blijft onze bank toegankelijk. Dankzij verschillende mogelijkheden om je rekening te beheren. Waar, wanneer en hoe het jou het beste past, 24/24. Online banking, mobile banking of self banking… alles is mogelijk.

Lenen en beleggen

Lenen voor een huis, auto of belangrijk project? Graag nodigen we je uit voor een gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ook voor kwaliteitsvol beleggen zit je goed bij onze experts. Samen kiezen we de strategie en maken we de juiste keuze.

Meer weten over onze bank- en beleggingsproducten? Maak vrijblijvend een afspraak.