Particulier

Goed verzekerd zijn als particulier is goud waard. Want een ongeluk of lastige situatie loert al snel om de hoek. Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar adviseren we je graag over de vele verzekeringen van diverse maatschappijen. We maken een prijsvergelijking en zoeken steeds naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke behoeften en situatie. We begeleiden je ook bij toekomstige veranderingen in je leven.

Want verzekeringen zijn een complexe materie. Wij hebben de expertise in huis. Heb je een schadegeval? Dan zullen we steeds jouw kant kiezen en alle stappen ondernemen tegenover de maatschappij die de schade moet vergoeden. Bescherm jezelf met onze verzekeringen.

Brand

Verzeker je kostbaar bezit met een brandverzekering. Want risico’s voor je huis of appartement zijn er altijd. Een brandverzekering is ruimer dan enkel een brandwaarborg.

Auto

Een BA-autoverzekering is wettelijk verplicht. Deze dekt de lichamelijke en materiële schade die je aanbrengt aan derden in België of in ieder ander land dat vermeld staat op de groene kaart.

Familiale

Met een familiale verzekering bescherm je jezelf en jouw gezin tegen onverwachte gebeurtenissen, medische kosten en ongevallen. Bij fouten, tekortkomingen en nalatigheden in je privéleven.

Pensioensparen

Een wettelijk pensioen is vaak niet voldoende om ook later van dezelfde levensstandaard te genieten. Een aanvullende pensioenopbouw is daarom geen overbodige luxe.

Levensverzekering

Een levensverzekering afsluiten is een verstandige keuze. Hiermee zorg je voor een extraatje als je op pensioen bent, of voor kapitaal voor je nabestaanden als je sterft.

Varia

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres voor alle types verzekeringen: ook overlijdensverzekering, verzekering elektrische fiets, digitale verzekering enz.

Rechtsbijstand

Het is mogelijk om een individuele rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Zo zit je goed voor juridische hulp en betaling van de kosten van een advocaat.

Ongevallenverzekering

Een ongeval in je privé, tijdens je hobby of het sporten… de financiële gevolgen zijn soms zwaar. Een individuele ongevallenverzekering voor jezelf en je naasten geef je recht op een uitkering.

Hospitalisatieverzekering

Bij een ziekenhuisopname vergoedt het ziekenfonds slechts een deel van de medische kosten. Een hospitalisatieverzekering vergoedt extra kosten die niet door het ziekenfonds worden terugbetaald.